הדברים הקטנים האלה במהלך האירוע, שלא תמיד חושבים עליהם…. הנה הם:
גם כלה עושה פיפי
בכל היום העמוס הזה חשוב גם לעשות פיפי. זהו פרט שלפעמים נוטים לשכוח. לפני לבישת השמלה רצוי ללכת לשירותים. כמו כן, מומלץ להתפנות גם לפני הכניסה לאולם או בזמן/מיד לאחר קבלת הפנים. בכדי להקל עליך במבצע, בחרי מישהי שנוח לך להיות במחיצתה ושתוכל לעזור לך עם השמלה. אם את יודעת שיש לך שלפוחית רגיזה, כדאי לבדוק עם המעצבת, במיוחד עם יש מחוך ובגד גוף, מה יהיה הכי נכון לעשות ואיזו שמלה תתאים יותר (תיק תקים, שמלה פחות מסורבלת בחלק התחתון וכדומה).
מתנשקים
נכון, את מתה להתנשק איתו אחרי החופה. אבל קחי בחשבון שכוווולם מסתכלים עליך. רצוי שאת המציצות, הלשונות והקולות תשאירו לרגעים אינטימיים יותר.
ואם כבר מדברים על נישוקים וחיבוקים – זה ממש בסדר להגיד לאורחים בקבלת הפנים שנשיקות נותנים מרחוק ובאוויר. אנשים בדרך כלל מודעים לזה והם בעצמם לא רוצים להרוס לך את הלוק ולהשאיר חותם אדום על הלחי.

מה עושים עם טבעת האירוסין בזמן החופה
אפשר להשאיר אותה בבית או להשאיר אותה לפקדון אצל המלווה או אצל אמא. את טבעת הנישואין עונדים על האצבע המורה של יד ימין, ולאחר מכן מעבירים לכל אצבע שנוח לך. לפי המנהג, לא עונדים שום טבעת אחרת בערב הנישואין מלבד את הטבעת של החתונה עצמה. לאחר הנישואין אין שום מנהג או עקרון. כפי שצויין, אפשר לענוד את טבעת הנישואין על כל אצבע שהיא וכנ"ל לגבי טבעת הארוסין.